RPG.HU

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

17 Oldal V   1 2 3 > »   
[VÁLASZ][ÚJ TÉMA]
> Dragon Age: Origins / Vérvonalak
Bakou-1
hozzászólás 2010.08.18, 04:55

Régi fórumozó
Csoport kép

Csoport: Fórumita
Regisztrált: 2003.03.03

DragonAge 2 trailer
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
KiraChii
hozzászólás 2010.06.22, 18:14

Újdonsült fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2010.06.22

Sziasztok!
Én már egyszer végigvittem a Dragon Age-t, nemesember szerencsevadászként, de most szeretném megint, ezúttal letöltött tartalommal(haj...stb), mivel az alapcuccok egy idő után uncsiak. Ha letöltök hajat vagy vmit, akkor azt hova kell rakni?? És letöltöttem Shale-t(Pala), de a letölthető tartalomban nem volt, a játékosprofil ,,jelvényeiben" viszont iigen. Akkor mégis sikerült rendesen letölteni??
Köszih, KiraChii smile.gif
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Malachi
hozzászólás 2010.06.03, 10:02

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2006.06.29

Áá szóval a negyedik egy Eastern Egg... Hát belelopni nem jutott eszembe bigsmile.gif Nem baj, f***a egy játék, végül 22-es rúzzsal fejeztem be, Cunning az egekben, de olyannyira, hogy az attack-omat Heroic Offense-szel kellett szinten tartani, mert csak a Feign Death-hez kellő Dex mennyiséget pakoltam rá bigsmile.gif Meg aztán a Haste is levitte jócskán... így is püföltem, mint az atom,,mi lett volna, ha még Momentumozok is? :O Wáó bigsmile.gif Amit még sajnálok, hogy a Meteoritból nem lehetett tőrt kovácsoltatni, így hát Alistair-hez került, mint egykezes kard, benne a 3 Grandmaster Lighning, Fire és Ice... na azzal osztott a srác ahogy kell... Lehet, hogy ez mind tökre nem izgat senkit, de felénk FPS buzzancsok, nem törődnek ezzel bigsmile.gif
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
emperor666
hozzászólás 2010.05.24, 13:31

Törzs-fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2008.04.18

Az új animációs DAO filmsorozat első epizódja a machinima youtube csatornáján, az Eszmélés metroszexuális kóbormágusával a főszerepben smile.gif
Szerintem fantasztikusan jól sikerült!

http://www.youtube.com/watch?v=fRVTl2ii8BM

Folytatás is lesz!
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
ERROR1200
hozzászólás 2010.05.06, 18:09

Újdonsült fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2010.05.05

Heló!

Köszönöm,sikerült! bigsmile.gif
Még ha az idézésre rá is jöttem volna,eszembe se jutott volna lopni... még a játék elején lopkodgattam (1. karimnál) azóta nem .
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
shadowguard
hozzászólás 2010.05.06, 11:22

Törzs-fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2006.09.23

Hajtsd végre egymás után az első három idézés feladatait (értelemszerűen az idézőkút nélkül, az csak egyszer kell az elején). És ha érdekel az Easter Egg része, akkor a negyedik idézőkört egy tolvajjal aktiváld és gyorsan lopj egyet wink.gif
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
ERROR1200
hozzászólás 2010.05.05, 15:53

Újdonsült fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2010.05.05

Heló!

Tudja valaki,hogy hogyan lehet használni : a mágustorony könyvtárában a "negyedik megidézése"-feliratú idéző tüzet?Az előtte lévő háromhoz találtam szöveges információt a játékban,de ehhez nem.
Próbálgattam,de három után elakadtam.
(magyar feliratos példányom van,nem tudom másnál hogyan nevezi)
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Daneel
hozzászólás 2010.05.04, 12:01

Régi fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2001.10.23

IDÉZET(Szunyog @ 2010.05.04, 12:54 ) *
nekem lenne egy kérdésem elf tolvajként van lehetőségem gerincre vágni Morrigan-t? nuts.gif

Szerintem - ha férfi vagy akkor igen, ha nő akkor nem!
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Szunyog
hozzászólás 2010.05.04, 11:54

Újdonsült fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2001.09.06

Sziasztok!

nekem lenne egy kérdésem elf tolvajként van lehetőségem gerincre vágni Morrigan-t? nuts.gif
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
shadowguard
hozzászólás 2010.05.03, 06:41

Törzs-fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2006.09.23

Az alapverzióban elvesznek a DLC-s holmik, ezt emlékeim szerint a második patchben már javították. Esetleg az lehet(ett volna) egy nem hivatalos megoldás, hogy a törpét indítva kikapcsolod a DLC-ket, amikor pedig eléred Ostagart akkor vissza.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
keoma
hozzászólás 2010.04.30, 10:57

Törzs-fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2004.09.22

Amennyire én emlékszem, a prolog végén minden DLC-s cuccod meglesz, semmi sem vész el.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Kashuka
hozzászólás 2010.04.27, 21:11

Újdonsült fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2007.05.21

Hello mindenki!

Most kezdtem (újra) a játékot törpe nemessel, és lenne egy kérdésem:

SPOILER
A dlc-ben lévő cuccokat alapból megkapják a karakterek. Viszont a törpémet száműzték, úgyhogy elvettek tőle minden Itemet - a dlc-seket is. Ezeket vissza lehet szerezni, vagy van valami javító funkció? Vagy a készítők ezt benézték és bukta?

Üdv.:
Kashuka
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Max007
hozzászólás 2010.03.24, 20:34

Régi fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2004.01.20

akkor azthiszem ezt kihagyom, köszi az infót
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
keoma
hozzászólás 2010.03.21, 20:01

Törzs-fórumozó
Csoport kép

IDÉZET(Max007 @ 2010.03.21, 19:01 ) *
mennyire fontos hogy a régi mentéssel kezdjetek neki?

A mentés mindösszesen annyit számít, hogy milyen tárgyakkal kezded a kiegészítőt. A történet egyáltalán nem épül az alapjátékra, a játékidő sokkal rövidebb, a játékmenet gyengébb.
Románc nincs, az alapjátékban történtek semmilyen formában nem köszönnek vissza, így ez a rész tulajdonképpen az elejétől a végéig kizárólag harcra épül.
A harc viszont roppant kiegyensúlyozatlan, mert hihetetlenül agyontápolják az összes classt. A legerősebb bossok ellen előfordulhat, hogy elvétve egy-egy gyógyitalt meg kell inni, de csak akkor, ha egy karakterrel, csapat nélkül játszik az ember.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Max007
hozzászólás 2010.03.21, 19:01

Régi fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2004.01.20

mennyire fontos hogy a régi mentéssel kezdjetek neki?
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
keoma
hozzászólás 2010.03.20, 18:36

Törzs-fórumozó
Csoport kép

Awakening-ben jó poénjai vannak Oghren-nek. Az italozás az elején (fenékig)... bigsmile.gif
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Gabriell
hozzászólás 2010.03.17, 06:30

Régi fórumozó
Csoport kép

Csoport: Moderátor
Regisztrált: 2001.09.03

Üdv.

Tegnap raktam fel az Eszmélést. Egyenlőre érdekesnek tűnik, majd meglátom, mi sül ki belőle. smile.gif
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Poison
hozzászólás 2010.02.25, 10:43

Törzs-fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2003.03.01

Stoneskinner:

Részemről pont fordítva jött át a DAO... nuts.gif A háttérvilághoz, az események szálaihoz iszonyú kevés volt a játékban bejárható terep, sokkal inkább éreztem úgy, hogy ezt valamilyen Oblivion/Fable-szerű free world-el lehetett volna csak kihasználni. Igen, egyetlen vidéken játszódik az egész, a story-ban viszont erős hatással van rá a többi; adná magát, hogy szét lehessen nézni Orlais társadalmában, meg a többiben is. Én még nem láttam a table rpg-t, de gondolom/remélem abban pont ilyenekre (is) van lehetőség... A DAO wiki-n megvan a világ történelme nagyobb vonalakban, abból pedig lejön, hogy ez a darkspawn rész inkább csak egy következmény, tehát a régmúltban csomó olyan dolog van, amire más eseménysort lehet alapozni. De az tény, hogy a cucc még fiatal, kell idő a bővüléséhez.
A márciusban megjelenő kiegészítőben új egy vidék is elérhetővé válik.

"Story-kihasználás":

Nekem a varázsló + nő kombináció tűnt úgy, hogy a legtöbb lehetőséget adja. Ezzel mindenbe/mindenkibe bele lehet kavarni bigsmile.gif

Elf segéd a kastélyban...? Vele hogy...? smile.gif Városi elf karakterrel szemben nem volt valami kommunikatív...

A hozzászólást -Poison- szerkesztette a következő időpontban: 2010.02.25, 10:45
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Daneel
hozzászólás 2010.02.25, 09:53

Régi fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2001.10.23

(OFF)
IDÉZET(keoma @ 2010.02.24, 18:43 ) *
Világleírás? Minek? Még egy kastélyt, sőt egy házat, vagy egy szobát sem lehet leírni olyan részletességgel, hogy a mesélőnek ne a saját fantáziáját kelljen használnia, ha a játékos az elvárttól eltérő dolgot művel (például lekaparja a vakolatot vagy felszedi a parkettát, alagutat fúr az épület alá). Egy egész világnak a leírása nem csak lehetetlen, de felesleges is. Főleg marketing célokat szolgál, de itt arra semmi szükség.

Minél több támogatást kap a mesélő, annál inkább arra fogja tudni használni a kreativitását és felkészülési idejét, hogy kiváló mesét alkosson, és nem arra forgácsolódik el a figyelme, hogy kitaláljon vagy lemeséljen lényegtelen elemeket. A legjobb az a világleírás, ami alapvetően konzisztens, bőségesen szolgál háttérinformációval és hangulati elemmel, de e mellett hagy nyitott kérdéseket is, amikkel a mesélő tud esetleg nagyobb léptékben is kezdeni valamit.
(/OFF)
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
keoma
hozzászólás 2010.02.25, 09:23

Törzs-fórumozó
Csoport kép

IDÉZET(Frogen @ 2010.02.25, 00:03 ) *

Arra rájöttem, de van-e bármilyen lehetőség beszélgetni vele? Emberként törpeként nem sikerült, talán elfként?
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Frogen
hozzászólás 2010.02.25, 00:03

Érdeklődő fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2006.01.11

IDÉZET(keoma @ 2010.02.24, 18:43 ) *
...
Más: Az Alienage-ben Amethyne-nel lehet bármilyen beszélgetést kezdeményezni? Nekem nem sikerült.

Az elf kisgyerek a hátsó kijáratnál ugye?
Az azt hiszem, hogy...
SPOILER
az ember nemes előtörténrthez kapcsolódhat. Abban van, hogy vendégek jöttek a várba, akiket anyád mutat be. A sráccal és az elf társalkodónővel jobban összeismerkedhetsz és össze is feküdhetsz. Az elf csaj említette, hogy van egy ilyen nevű csemetéje...

A hozzászólást -Frogen- szerkesztette a következő időpontban: 2010.02.25, 00:04
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Stoneskinner
hozzászólás 2010.02.24, 20:05

Törzs-fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2005.07.15

keoma:

Oké, elég egy kastély, meg egy poarasztház... mit tudsz Ferelden társadalmi berendezkedéséről? Hol termelnek követ a kastélyhoz, hol kovácsolnak fegyvert a katonának aki őrzi.

Igen, ezeket egy jó KM kirázza kisujjból, vagy improvizál, de ezt eddig bármelyik másik sablon fantasy világon meg tudom csinálni. Nem kapok semmi pluszt, amitől pont a Dragon Age rpg-t kéne választanom, hacsak azért nem, hogy én legyek a Grey Warden, vagy valami kis utszéli tolvaj, aki asszisztál a Veszedelemkor. A pc-s játékban vannak érdekes ötletek, mint a különböző eredettörténetek, a mágusok és az egyház kapcsolata, az Enyészet és a démonai, de itt meg is állt a tudomány. A PC-s játék lejátszása után viszont ez kevés nekem, ahhoz hogy ettől eltérő dolgot találjak ki meg nincs semmi konkrétum
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
keoma
hozzászólás 2010.02.24, 18:43

Törzs-fórumozó
Csoport kép

Világleírás? Minek? Még egy kastélyt, sőt egy házat, vagy egy szobát sem lehet leírni olyan részletességgel, hogy a mesélőnek ne a saját fantáziáját kelljen használnia, ha a játékos az elvárttól eltérő dolgot művel (például lekaparja a vakolatot vagy felszedi a parkettát, alagutat fúr az épület alá). Egy egész világnak a leírása nem csak lehetetlen, de felesleges is. Főleg marketing célokat szolgál, de itt arra semmi szükség.

Más: Az Alienage-ben Amethyne-nel lehet bármilyen beszélgetést kezdeményezni? Nekem nem sikerült.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Stoneskinner
hozzászólás 2010.02.24, 11:18

Törzs-fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2005.07.15

Elnézést minden MERP rajongótól, éppen azt akartam írni, hogy ahhoz, hogy ne csak a GyU történetét játszd újra Frodóval akkor sokkkal jobban utána kell nézni a világnak, történelemnek, annyi eltérés van, hogy MERP-hez rendelkezik irodalom, még ha olyan száraz is mint a Szilmarilok, vagy a függelékekből kell összeszedni bizonyos infókat.

Ami a lényeg, hogy Dragon Age-hez még ennyi sincs jelenleg, és eddig ugyanúgy csak egy-két olyan koncepció van, amit a pc-s játékban már végigtoltál és világmegváltó történések voltak.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Gabriell
hozzászólás 2010.02.24, 09:40

Régi fórumozó
Csoport kép

Csoport: Moderátor
Regisztrált: 2001.09.03

IDÉZET(Stoneskinner @ 2010.02.23, 19:22 ) *
Olyasmi mint anno a Gyűrűk Ura szerepjáték volt, mindenki újra az egy gyűrű körüli sztorit akarja/tudja csinálni, attól elrugaszkodni szinte nem tudsz a történelmi események vonalában, vagy nagyon kis léptékű kalandot csinálsz( hozd vissza a szomszéd kutyáját)

Üdv

Ez elég nagy vadság. MERP, és egyéb a világhoz kapcsolódó kiegészítőkkel, és utánaolvasással igen élvezetes, nagyobb léptékű kalandokat tud összehozni a mesélő, nem csak a "hozd vissza a szomszéd kutyáját" stílusút. Saját tapasztalat egy nagyon jó mesélővel.
Az igaz, hogy utánanézni idő, és energia, de ez van.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz

17 Oldal V   1 2 3 > » 
[VÁLASZ][ÚJ TÉMA]
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 rejtett felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2010.09.08, 06:06
[AntiSpam]

Copyright 1997-2009., RPG.HU - Minden jog fenntartva.
Impresszum
[CENTER.HU Hosting]