RPG.HU

Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )

43 Oldal V   1 2 3 > »   
[VÁLASZ][ÚJ TÉMA]
> Call of Cthulhu Kártyajáték
sotetmessias
hozzászólás 2010.08.30, 14:09

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

Csoport: Fórumita
Regisztrált: 2006.02.20

Köszönöm szépen

Fecó
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Borgia
hozzászólás 2010.08.30, 13:38

Capo del Palermo
Csoport kép

Regisztrált: 2004.01.07

A fix részre nem nagyon emlékszem, de úgyis volt benne két boosternyi változó tehát nincs egységes laplista. Az Investigator egy egyszerű Agency/M.U. a mythos Cthulhu/Hastur összetétellel futott.

Itt teljes kártya adatbázist tudsz leszedni.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
sotetmessias
hozzászólás 2010.08.30, 13:23

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2006.02.20

Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy a ccg Arkham edition Mythos és Investigators deckek lap listáját meg lehet tudni valahonnan?
Köszi

Fecó
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Choiros_fiu
hozzászólás 2010.07.15, 10:51

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2007.04.05

Érdekelne:

SPOILER
Egy 5. vagy 6. kiadású Cthulhu Hívása című alapkönyv, puhaborítós, a fedőlapja kék fekete, amint épp Cthulhu emelkedik ki a tengerből.. Megvenném, szóval ha tudtok eladót szóljatok, vagy ha tudjátok hogy hol lehet még kapni akkor is! Köszi smile.gif
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
pp_lord
hozzászólás 2010.05.20, 15:18

A Pedálkirály
Csoport kép

Regisztrált: 2003.09.12

"Önmagában a Syndicate a Legacy nélkül játszhatatlan..."

Egyetértek. De azért látok némi reményt. A kulcsos frakció is mennyire beteg lapokat kapott az eddigi preview-ek alapján, pl. Thing In The Ground. Pedig bőven ők voltak eddig a leggyengébbek.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Borgia
hozzászólás 2010.05.20, 10:45

Capo del Palermo
Csoport kép

Amíg várjuk a Secrets-t egy érdekes statisztika .

A Fekete Frakciót szerintem is eléggé elhanyagolták az utóbbi kiegekben- a személyes sértés miatt nem csodálkozhatnak az alkotók, ha levágott zoog fejeket találnak majd a párnájukon. Önmagában a Syndicate a Legacy nélkül játszhatatlan, ha van vmi mono syn dekk ötletetek cáfoljatok meg! (Én a paralel universe/ skill reduce-t erőltettem, de ahhoz is kellenek a legacyból az enviroment boostok pl.: Magus)
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
pp_lord
hozzászólás 2010.05.03, 11:59

A Pedálkirály
Csoport kép

Hoppala! Jó észrevétel, de sajnos ez a pakli így nem működik: a night/day az új kiadásban már nem subtype, hanem keyword. Cserébe holnap revansot veszek a múlt heti csúfos vereségsorozatért! Rettegj!
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
idey
hozzászólás 2010.05.03, 07:46

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2004.11.01

IDÉZET(pp_lord @ 2010.04.22, 08:12 ) *
Két lappal kapcsolatban kérném a segítségeteket, hogy mivel helyettesíthetném ezeket: Flood Lights és Like a Moth, mindkettőt resource-nak raktam le az eddigi tesztek során.

Szerintem a Like A Moth-ot ki ne dobd a pakliból, ugyanis a Tear Gas-al kombózva, simán leszed akár egy Ancient One-t, vagy bármely nagyobb jószágot, amely problémás lehet.
Egy gond van csak, mégpedig, ha nem lehet csatolt lapot a karakterhez csatolni (Tear Gas). A kombó viszont nem drága(2+1) és hatékony. smile.gif

Üdv,
Robi
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
pp_lord
hozzászólás 2010.04.22, 07:12

A Pedálkirály
Csoport kép

Hogy tényleg ne unatkozzatok, itt egy pakli, amit én találtam ki (nem láttam neten sehol, hogy valaki pedzegette volna ezt a koncepciót, de lehet, hogy tévedek):

Agency:

Price Manor x3
Flood Lights x3
Shotgun Blast x3
Small Price to Pay x3
Toch the Joint! x3
Repo Man x3
Undercover Sercurity x3

Syndicate:

Low Blow x3
Like a Moth x2
False Papers x3
Richard Finchington III x3
Tear Gas x3
Clover Club Torch Singer x3
Patsy x3
Clover Club Bouncer x3

Neutral:

The Day Dreamer x3
Unknown Kadath x3

Én inkább contol-nak mondanám, mint combo-nak, mert a False Papers+Day Dreamers interakció önmagában még nem nyeri meg a játékot. Viszont a skill csökkentésekkel, és a viszonylag sok kezeléssel együtt hatékonyan szállhat versenybe. Két lappal kapcsolatban kérném a segítségeteket, hogy mivel helyettesíthetném ezeket: Flood Lights és Like a Moth, mindkettőt resource-nak raktam le az eddigi tesztek során.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
pp_lord
hozzászólás 2010.04.22, 06:50

A Pedálkirály
Csoport kép

Nagyon pang a topic, de azért valaki csak olvassa majd ezt. Valószínűleg már mindannyian láttátok a múlt héten felfedett lapot, a vörös kesztyűs személyt. Személy szerint nagyon jó lapnak tartom, kiemelkedő ár/érték aránnyal: háromért jövő színtelen karakter willpowerrel és CAI-val, grátisz képességgel. Ezen felül még hangulatos is, nálam 10/10.

Korábban felfedett lapokról se feledkezzünk meg, most két ígéretes versenyzőre térnék ki: az őrült gyújtogató
és az elszánt független. Előbbi lap egy új mechanizmus előfutára, utóbbi pedig egy eddig nem túl életképes irányt támogat a frakcióján belül. Kíváncsian várom, hogy a többi holdkóros milyen képességeket fog kapni, ígéretesnek tűnik eddig (gondoljunk csak bele, Dr. Carson segítségével micsoda pusztításra lesznek képesek), 8/10. James Logan pedig könyörög, hogy felejtsük el az avíttas Agency-rush paklikat, és helyette vágjunk bele egy "nagylényes" koncepcióba. T-Men és G-Men, Marshal úr és rengeteg Prize Pistol. Kíváncsian várom, 9/10.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
xsipix
hozzászólás 2010.03.20, 23:00

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2003.08.05

Hellotok

van pár száz lapom még a Mythos régi COC játékból eladásra közötte egy komplett 2 személyes starter,ha valakit érdekel írjon bátran u2u!
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Borgia
hozzászólás 2010.03.20, 09:23

Capo del Palermo
Csoport kép

IaIanaFtangh

A múlt héten összeraktam egy amolyan mesélős ghoul témadekket (Ghoul Warrens és Eat te Dead is volt benne smile.gif a móka kedvéért) gyakorlatilag szinte bármilyen helyzetben képes körönként 3 ghoult játékba rakni kézből vagy discardból (az eventek is erről szólnak). Az átütő erő viszont a negyedik körre megszűnik és mind a mítosz mind a nyomozó frakció képes onnan fordítani. Mit gondoltok muszáj lesz beleraknom pár ancient one-t a ghoul pilgrimek smile.gif helyett? (Elveszik a móka.)
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
pp_lord
hozzászólás 2010.03.05, 22:21

A Pedálkirály
Csoport kép

Végre! ugri.gif Felvetés, tőlem, csak nektek, csak most: mi lenne, ha "baráti" játékon is hanyagolnánk az artist-ot?
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
idey
hozzászólás 2010.03.05, 09:48

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

Srácok!

Kinn az új FAQ.
Többek között megregulázták a Descendant Of Eibont-t. Mostantól 2 tokent kell eldobni, hogy a visszavedd a kezedbe, vagy hogy játékba rakd. Ennek már éppen ideje is volt, mert ugyan nem kezelhetetlen a fickó, de nehéz vele boldogulni. Variáltak Trent Dixon-on is, valamint ami bennünket SAJNOS nem érint, hogy szegény Aspiring Artist ki lett bannolva a hivatalos versenyekről.

Jó olvasgatást.

Üdv,
Robi
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
pp_lord
hozzászólás 2010.01.31, 12:29

A Pedálkirály
Csoport kép

Nem is tudom, én nem vagyok lenyűgözve tőle: exhausted kell hogy legyen a plusz laphoz, ami komoly hátrány. Egyetértek azokkal, akik az ffg-s forumon könyörögnek néhány jó 1-2-3-ért jövő lényért, hogy ne rush-olják szét a Cthulhu frakciót minden második alkalommal.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
idey
hozzászólás 2010.01.31, 09:43

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

Na kérem, nagyon dögös kis macát kapunk az ötödik Dreamlands AP-ben. Princess Zura
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Choiros_fiu
hozzászólás 2009.12.27, 13:36

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2007.04.05

Minden Kultistának Áldozatokban és Idézésekben gazdag 4 Ünnep Napját kívánok! flaming.gif (dec24-5-6, illetve dec31)
Elnézést hogy csak most írok de egy időre eltűntem az Idő és a Tér Labirintusaiban... titanic.gif

Kedves Máté Úr (a pedálkirály) én játszanám intenzívebben is, csakhát a fizikai korlátaim nem engedik ijen baljós időkben... majd nyáron! cool.gif Ugyláccik bekell szereznem valami cuccot amivel teret meg időt ugorhatok... nos.gif ninja.gif

Üdv, Csoli
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
pp_lord
hozzászólás 2009.12.23, 22:26

A Pedálkirály
Csoport kép

Ez a Price gyerek nagyon beteg, kár, hogy nem játszom Agency-vel. A Yoggie lapok pedig jöhetnek minden mennyiségben, nyam-nyam.

Más: egészen szégyenletes, hogy szinte senki sem játssza ezt a világbajnok játékot... sir.gif
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Borgia
hozzászólás 2009.12.23, 09:02

Capo del Palermo
Csoport kép

Search for the Silver Key AP

Érik valami gengszter-yoggie dekk.
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Ashcroft
hozzászólás 2009.11.23, 15:04

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2001.10.01

IDÉZET(idey @ 2009.11.18, 15:05 ) *
IDÉZET(Ashcroft @ 2009.11.16, 08:48 ) *
Holnap délután le tudok majd menni néhány legacy dekkel, meg a cseréimmel, remélem lesz ellenfelem. wink.gif

Szia Ashcroft!

Nem jöttél, pedig volt nálam 3db teszteletlen LCG blokkos pakli. No nem baj. sad.gif Ami késik nem múlik. smile.gif
Esetleg holnap (csütörtökön)?

Üdv,
Robi

6tól fél hétig lent vártam, de mivel jött senki, ezért hazamentem - jól elkerültük 1mást. sad.gif

Ment amúgy U2U, olvasd majd el pls!
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
idey
hozzászólás 2009.11.18, 15:05

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

IDÉZET(Ashcroft @ 2009.11.16, 08:48 ) *
Holnap délután le tudok majd menni néhány legacy dekkel, meg a cseréimmel, remélem lesz ellenfelem. wink.gif

Szia Ashcroft!

Nem jöttél, pedig volt nálam 3db teszteletlen LCG blokkos pakli. No nem baj. sad.gif Ami késik nem múlik. smile.gif
Esetleg holnap (csütörtökön)?

Üdv,
Robi
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
Ashcroft
hozzászólás 2009.11.16, 08:48

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

Regisztrált: 2001.10.01

Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
pp_lord
hozzászólás 2009.11.12, 09:29

A Pedálkirály
Csoport kép

Én benne lennék, csak akkor Zsiga Úr kimaradna a szórásból, szóval én vele feleznék inkább. Mindenesetre köszönöm, hogy gondoltál rám idey Úr.

Egyúttal meg is ragadnám az alkalmat, hogy bejelentsem az opciómat három ilyen finom dobozkára. Köszönöm!
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
idey
hozzászólás 2009.11.12, 09:09

Rendszeres fórumozó
Csoport kép

IDÉZET(Borgia @ 2009.11.12, 08:03 ) *

Hello!

Mikor elolvastam a cikket, gondoltam mindjárt megosztom a kultistákkal a jó hírt, de hát mi történt, Borgia mester már közétette a közzétennivalót. smile.gif
Személy szerint igencsak örülni tudok a hírnek, csak azt sajnálom, hogy nem sokan játsszák ezt a jó kis játékot.
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megkérdezzek valakit (Máté? smile.gif ), hogy hajlandó lenne-é egy "3-at vesz - elfelez" bizniszben. mert ugyebár 2x50 lap lesz benne. Így mindkettőnknek meglenne a 3-3minden lapból. bigsmile.gif

Üdv,
Robi

Oldal tetejére

+Idéz+Válasz
pp_lord
hozzászólás 2009.11.12, 09:06

A Pedálkirály
Csoport kép

Jézuskrisztus, az a Hydra nagyon beteg! Kifejezetten örülök, hogy rámennek az altípusokra, mert valljuk be, a deep one, migo, heroic, cultist téma paklik közel játszhatatlanok voltak. Eddig. ugri.gif
Oldal tetejére

+Idéz+Válasz

43 Oldal V   1 2 3 > » 
[VÁLASZ][ÚJ TÉMA]
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 rejtett felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2010.09.02, 23:09
[AntiSpam]

Copyright 1997-2009., RPG.HU - Minden jog fenntartva.
Impresszum
[CENTER.HU Hosting]