Ugrás a tartalomra
Dragon
LFG.HU Fórum
Wiseman

Fanatikuss Liga - WHFB szekció #2


Bala

Ajánlott hozzászólások

beatles
Kelt:
Kelt:

Hányal leszünk?

 

Fizethetem a nevezést melegétel utalvánnyal?ugyis pizzára költitek :)

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Zotyo
Kelt:
Kelt:
Hányal leszünk?

 

Fizethetem a nevezést melegétel utalvánnyal?ugyis pizzára költitek :)

 

Tévedés. A pizza lejárt szavatosságú szobi szörpből és csalamádéból készül, a tulaj örül, hogy túladhat rajta. A pénz pedig megy a malibui villa önsegélyező alapba (Ön segélyez). :)

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Fattyu
Kelt:
Kelt:

Kedves Mindenki (de főleg a bírák)!

 

Holnap nézzétek el pls Friglinek, hogy a rúnalordja és az anvilguardok csak pantomimeznek, de mikor ma elvittem neki amit kölcsön kért, az üllőt itthon felejtettem. :)

Mea Culpa, Mea Maxima Culpa!

Link a témához
Megosztás más oldalakon

von_Khebab
Kelt:
Kelt:

Jó kockajárást minden tisztelt versenyzőnek!!!

(majd megnézlek titeket...kibicként... :) )

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Mesh
Kelt:
Kelt:

Szerettem volna, de én se tudok menni! Jó kockajárást mindnkinek!

Link a témához
Megosztás más oldalakon

zozobp
Kelt:
Kelt:

Frankó volt a liga. Köszönjük a szervezést. Grat a nyerteseknek.

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Buci
Kelt:
Kelt:

Nincs kedvük a t. versenyzőknek mesélni kicsit a csatáikról? ki-kivel-mennyire-hogy stb.. :)

Link a témához
Megosztás más oldalakon

elendro
Kelt:
Kelt:

Főleg a győztes ork seregre lennék kiváncsi :)

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Airyku
Kelt:
Kelt:

Én fogok mesélni, ha lesz időm. Köszönet a szervezőknek, bíráknak, játékosoknak! A sereglista engem is érdekel! Mégis van potenciál az orkokban? :)

 

Külön köszönet az ingyér vízért! Kellett is, mert elfelejtettem otthonról innivalót hozni. :)

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Zotyo
Kelt:
Kelt:

Ingyér víz folyik a csapból. :) Kicsit soványka ezen megélni, de ha sokmilliárd növénynek sikerül... Treekins előnyben. :)

Link a témához
Megosztás más oldalakon

HatesHiganai
Kelt:
Kelt:

Köszönet a szervezőknek.

Most nincs sok elmesélni valóm. 3 csatából 2 wood elf ellen nem csak lefárasztott, de ki is szívott.

első csata egy várható szopó Garvey ellen, próbáltam mentegetni egységeket. Egyetlen szép monentum. treeman ancient 4 körön át pofozkdott a fullra tápol szekérrel. Kelett az a +d6 S2 poison magical attack.

2. meccs Borisz szerb srác ellen, 1 kivétellel ugyanazok az egységeink. Egy erdő sincs a pályán. Ágyumat a lövés szopatás akadályozza. Kicsit túl ovatos volt. Kis győzelem ide.

3. meccs szintén wood elf ellen. K***va jól kezdem, első körben marékszám vette le a figurát, ágyúm kitakarítja az erdőt, velemegy generálisa, minden. Aztán elfáradok, hihetettlen hibáim lesznek. ( Alter Noble berohamoz 1 db ismétlem 1 darab wardencert, 5db S6 attackból egyik se száll be, ott amradunk, treeman oldalról bejön, viszi a wardencereket is)

Alig birtam kihozni egy kis vereségre.

 

Seregem: Treeman Ancient - murder of spites, annoyance oof netlings, spellsinger 2 scroll, branchwraith - cluster of radiants

- Szopásos alter

2 glage guard, 2 dryad, wild riderek, glade riderek, 2 osztag skót, wardencerek,

Dogs of War ágyú (nagyon hasznosnak bizonyult, nem tom mit kellett itt kiabálni hogy nem hozza be a pontját, meg hogy eretnek(!) dolog ilyen wood elf seregbe rakni, mindenképpen többet hozottt mitn az ancient, és ez 85 an meg 375 pont)

 

összesítés:

21.hely

annyira nem volt jó, de az eredménynek nem örülök

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Zotyo
Kelt:
Kelt:

 

Csessze meg, sehol sem érjük el az EU határértékét. :) Még van hová fejlődni!

Link a témához
Megosztás más oldalakon

von_Khebab
Kelt:
Kelt: (szerkesztett)
Mégis van potenciál az orkokban? :)

Az évszázad kérdése, és a válasz:

 

VAN :)

 

(hiszen a sereg <és a player aki kommandírozta > betarolt 2!!! démon sereget, és 1 bretont!)

 

Az új kérdés:

 

Mégsincs potenciál az új démonokban? :aaaaa:

 

(ismereteim szerint legjobbjuk 10. helyen ért révbe...)

 

Ja, és el ne felejtsem:

 

Van potenciál az új vámpírokban? :)

 

(itt egy 7. hely született azthiszem...)

 

Ps.: a wood elfek mégis táposak, vagy a nagy számok törvénye megkerülhetetlen? :)

szerkesztette : von_Khebab
Link a témához
Megosztás más oldalakon

Wolio
Kelt:
Kelt: (szerkesztett)

Örültem, hogy újra láthattalak titeket:) mert sajnos előző két ligára nem tudtam elmenni és nem is számítottam sok jóra, mert a legutóbbi Q4-es ligán játszottam utoljára.

Első és második ellenfelem high elf volt, csúnya nagy sárkánnyal, amit szerencsére mind kettő csata elején elreptettem az örök vadász mezőkre. És a kockajárás nekem kedvezett, ami aztán utolsó meccsnél meg fordult. Persze pár taktikai hibát is vétettem, meg a goblinok sem akartak elfutni a terror elől, de mind három csata jó volt.

Köszönöm ellenfeleimnek, szervezőknek és mindenkinek.

 

Seregem: berton, sok lóval

szerkesztette : Wolio
Link a témához
Megosztás más oldalakon

elendro
Kelt:
Kelt:

 

Csessze meg, sehol sem érjük el az EU határértékét. :) Még van hová fejlődni!

 

A határérték a maximum lehetségest mutatja, nem a minimumot :)

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Darken
Kelt:
Kelt:

Beszámoló tőlem is.

Mivel nem derült ki, hogy a WoC sereg milyen lista alapján jöhet, így WE sereggel jöttem.

30 indulóból lehet, hogy a harmada WE játékos volt :) De az első körben az első teremben öt biztos játszott és volt még két terem :)

Ennek örömére kezdésnek ki is fogtam egyet.

 

Boris(szerb versenyző) WE.

Se sárkány, se két treeman. Wild rider lord szarvas(bogár)on. Alter hős, scroll caddy, treeman, wild riderek, 2 íjász, wardancerek, treekinek, waywatcherek.

 

Oldalt én választottam és nyertem a kezdeményt is. 3 erdő alapból volt a pályán, így deploy után lett öt. WE ellen rossz ómen az erdőbe telepedni ha nem tudja az ember megvédeni az osztagát, mégha WE is. Így első körben kiirtottam a wwatchereket. Másodikban a varázslót, aki a treeman mögött lapult egy erdőben. Treeman amúgy sem csinált semmit az ötödik körben bekövetkezett haláláig. Borisnak ez volt a harmadik csatája a a seregével, amúgy DEvel játszik. Ez meg is látszott szinte minden ponton. Sikerült mindenhol jobban helyezkedni és koncentrálni a támadásaimat. Az osztagai akadályozták egymást és be is szorultak néha. Az elején paráztam, de kb a negyedik körtől már a maximalizálásra mentem.

20-0 ide.

 

Garvey, VC.

Itt sejtettem, hogy nem lesz egy örömünnep a meccs. 4 nagy blokk, tele varázslókkal, meg regen zászló, meg kordé, meg FeketeHintó. Két jó dolog volt. Ugyanazon a pályán voltunk mint az első körben, így volt elég erdőm és az ellenséges sereg a lehető leglassabb volt. Főleg mert első körben a generál elrontotta a stupidity tesztet is.

Sok izgalom az én parámon kívül nem volt. Gykorlatilag a blokkokkal nem tudtam kezdeni semmit. Necrot és kordét levertem közelharcban. Cserébe buktam egy treemant(ráadásul a nagy kapkodásban öt woundnál szedtem le nem hatnál :) ) , meg egy íjász osztagot. Itt-ott megszedtük még egymást, de a vége 4xx-666 Garveynek, 10-10.

 

Bomli, DE.

Sárkányos lord, scroll caddy, 2 hydra, 3 DR, 2 COC, kis osztag hárpia, 2 CO szekér.

Itt a sárkánytól és a hydráktól paráztam. Jobb szélső DR osztagot kitakarítottam. Középen jött minden, de sikerült az erdővel gátolni őket. Bal oldalon a sárkány megrohanta a treekineket, akik csodával határos módon három körig tartották az oldalukban egy DR osztaggal. Közben belevertek a lordba 2 sebet, amit egy önfeláldozó kis alter hős fejezett be. Aztán a frenzy+hatred sárkány kinyírta szegényt. Sárkányt az utolsó körig lőttem és a végén egy mázlis str3, no armor lövéssel sikerült lefektetni. A két mozgó erőd hydrán és néhány elmenekített maradékon kívül mindent leszedtem. Tőlem leestek a treekinek, a kis alter, a varászló, dryádok, branchwraith meg egy osztag íjász.

60 pont híján nagy győzelem nekem, így viszont maradt a 13-7 ide.

 

Remek forduló volt, jó szervezéssel. Az ellenfeleknek is köszönet, mert jó csatákat vívtunk, még ha néhol káromkodósan is :aaaaa:

Az ötödik helyet sikerült megcsípni a végére.

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Arpo
Kelt:
Kelt:

Nagyon tanulságos volt a forduló!

1 csatám Lizardok ellen.Nagyon régen játszottam ellenük.Gyalogos gyík hős,co1 egység mozgatós zászlóval + itt lévő bsb,2X4 kroxi, 2x 10skink és 3sali 4 terradon és 2 kis sámán volt az ellen.Én vittem a papot szekéren és még 2 papot és a galambos mérnököt 1 nagy ágyút, s.tankot 25 fős swordsman 2x5 detachal,25 fő freecompnyt,10 scoutot és 9 ic lovagot 6 pistollerst.Első két körben taktikáztunk.Nem akartam,hogy a mozgatós osztagjával elkapja az ic-ket.A kroxikat meg jól elkerültem a gőztankal.3 körre a papom likvidálta saurus hőst de nem tudtam felgyógyítani már.Szemből elkapták a co1 bsb vel oladalba pedig a kroxi osztag.Eddig egálba voltunk nagyjából.4 kör végére kezdtem beszorulni és vesztésre álltam.5 körben elfelejtette a co1 oszatgot egy picivel hátrébb vonni és a kroxikkal megrohamozta a swordmanjaimat.Swordsmenek állták a rohamot és visszakergették a kroxikat.Az én 5 körömben megrohamoztam a co1-kat és piszok jóldobva levágtam mindet.Mivel a 6.kört már nem tudtuk lejátszani itt vége is lett.17-3 lett ide.

2 csatám démon ellen.Scenárió nem kedvezett a lőfegyveres egységeimnek.-1 minden lövésre (ágyúra)! is.

Mivel itt a démon kezdett jött is előre mindennel.2x6 fleshound az egyikben skultakker,2 db fiend of slanesh,3 osztag horror,egyikben bsb,khorne nagydémon.Nagyon elszúrtam a seregem felállását.Szinte minden osztagot rossz helyre pakoltam fel.Össz visz egy sebet sikerült kiosztanom az egész csat folyamán.A flesh houndok meg rohadt erősek.!!!!!Így sikerült olyan farok helyzetekbe kerülnöm,hogy a végére sikerült szereznem155 pontot.Itt rájöttem ,hogy felesleges szerénykednem a 2 steam tankal kapcsolatban.Szívdobbanás nélkül bármikor befogom rakni a seregembe.

3 csatám ismét démonok ellen.

itt egy démon hitüek voltak az egységek.Mind slanesh.

Második körben az ic-re rohamot jelentett a slanes nagydémon de ők el...ják a terrort.Épphogy fennmaradnak.Viszont így a szekerem a pappal vígan megrohamozza a nagydémont.Szokás szerint le is vágja.Innem már nem lehetett veszíteni.A s.tankot jóformán megkarcolni se tudta gondoltam én,de a végén kiderült,hogy 3 demonettés osztagba is etherblades hős volt.Szerencsémre pont a freecompany és a swordmanekkel szorakoztak.

Itt visszavágtam a démonoknak.20-0 ide.

 

Sajnos sietnem kellett haza nem is tudtam megvárni a végét.

 

Köszi mindenkinek a jó játékokat.

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Bala
Kelt:
Kelt:

Mikorra várható az eredmények közzététele? :)

Köszi,

B

Link a témához
Megosztás más oldalakon

DASCO
Kelt:
Kelt:
betarolt 2!!! démon sereget, és 1 bretont

 

ezzel a "betarol" szoval ovatosan bannek. en voltam az egyik demon. 1 kocka dobason mult hogy

nem dontetlen lett. mind a 2 oldalon a sereg 80-90%-a leesett csak grimgort (vagy ki a halalt) nem

tudtam megkarcolni (a blackorc osztag 1 lovesi fazis alatt elfogyot :) :) )

a masik demonrol nem tudok nyilatkozni. szoval egy kockan mult h ork nyert es egy kockan mult h

10. helyen vegeztem... (es azert azt is hozzateszem h nem hoztam nagydemont... az elso korben elszurtam taktikamat

szoval nem a demonok szarok hanem en voltam bena :aaaaa: :D )

 

ettol eltekintve nagyon jo liga volt. minden ellenfelem ellen erdemes volt jatszani.

koszonom nekik!!!

 

a masodik csatam highelfves ellen volt. nagyon tetszett h a horrok kinyirtak a star(vagy milyen)dragont

majd a ubertapos elf hos farkat behuzva menekult es meg lett vacsorazva :) :)

 

haramdik torpek ellen volt. igy meg nem toltam le torpe kockakat az asztalrol!!! egyszeruen eltuntek...

elmeny volt!! koszi szucsi!!!

 

D

Link a témához
Megosztás más oldalakon

koldun
Kelt:
Kelt:
betarolt 2!!! démon sereget, és 1 bretont

(a blackorc osztag 1 lovesi fazis alatt elfogyot :fejsimi: :felvon: )

hadde a kaosz nem lo! :( :eeek: mass-suicide?
Link a témához
Megosztás más oldalakon

von_Khebab
Kelt:
Kelt:
betarolt 2!!! démon sereget, és 1 bretont

 

ezzel a "betarol" szoval ovatosan bannek. en voltam az egyik demon. 1 kocka dobason mult hogy

nem dontetlen lett.

Hát, tény, hogy nem láttam a meccset,de a vége az lett ami, nem?De ha költői túlzás lenne a betarolt kifejezés, természetesen eltekintek a használatától...ismerős érzés az 1 dobáson múlik minden, és nem dobom meg helyzet... :(

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Zotyo
Kelt:
Kelt:

Látszik, hogy lutri sereg az ork, de kell hozzá az ellenfél peches dobása is.

A káosznak lehet lövés fázisa, a flamerek vajon mit csinálnak?

Link a témához
Megosztás más oldalakon

DASCO
Kelt:
Kelt:

jaja 1 dobas. de nem para mert hihetetlen jo jatek volt.

a kedvenc reszem az volt mikor az elso orias (miutan megevett 3 flesh houndot) bekapta a maradek

3 sebet a flamerektol es telibe nyomta a goblin shamant szekerestul :(

 

D

Link a témához
Megosztás más oldalakon

Thall
Kelt:
Kelt:

Tisztelt Hölgyek, Urak!

 

A Q3 liga eredmények:

 

Sulyok László 57 4343

Iván László 51 2920

Kollár László 47 2134

Feigl Attila 44 1869

Kisváradi Péter 43 2133

László-Papp Tibor 40 1070

Varga Virág 40 2123

Hunya Péter 40 1054

Bujka Árpád 37 432

Zih Dávid 37 918

Balatincz László 36 3673

Borbély Róbert 36 844

Sipos László 33 1368

Kolozsi Zoltán 33 573

Kovács Gábor 30 551

Mátrai Zsolt 30 731

Kiss Balázs Kúnó 30 134

Várady Zoltán 27 -381

Vladimir Curcic 27 -455

Szücsi András 23 -473

Kubány Csongor 20 -1417

Lukács Tamás 20 -1810

Valér Máté 20 -1126

Király Zsolt 19 -1304

Boris Gruba 17 -2193

Bacsárdi Viktor 17 -2882

Palánszky Zoltán 13 -4011

Agócs András 13 -2141

Hrivnák Péter Pál 10 -2557

Micsenkó Dávid 10 -3683

 

 

Itt pedig az aktuális éves összesítés:

 

Balatincz László 194 9363

Winkler Tamás 190 7458

Kisváradi Péter 181 7069

Iván László 144 3482

Kollár László 143 2769

Bujka Árpád 141 783

Borbély Róbert 139 958

Sulyok László 120 6479

Sipos László 115 825

Hrivnák Péter Pál 115 -1496

Pap Sándor 114 3947

László-Papp Tibor 113 2179

Zih Dávid 101 2230

Szücsi András 96 -2118

Kubány Csongor 94 1825

Kovács Gábor 92 744

Lukács Tamás 91 -761

Birinyi András 82 -1708

Feigl Attila 75 -478

Kocsubej Alexander 71 1049

Kolozsi Zoltán 65 -1957

Köszegi Ágoston 64 3262

Kotán Lóránd 64 2882

Palánszky Zoltán 55 -3025

Valér Máté 52 -8259

Bukta Zoltán 50 569

Varga Virág 40 2123

Hunya Péter 40 1054

Mátrai Zsolt 40 -1736

Drozdy Győző 32 -957

Katona Nikolett 32 -1650

Kiss Balázs Kúnó 30 134

Várady Zoltán 27 -381

Vladimir Curcic 27 -455

Király Zsolt 19 -1304

Boris Gruba 17 -2193

Bacsárdi Viktor 17 -2882

Agócs András 13 -6732

Bodnár Viktor 10 -1981

Micsenkó Dávid 10 -3683

Lambert Richárd 0 -2697

Józsa Gergely 0 -5127

 

Mindenkinek köszönjük a részvételt!!

A Q4 tervezett, de még nem visszaigazolt időpontja november 29, szombat.

Üdv,

 

A szervezők

Link a témához
Megosztás más oldalakon

vendég
Ez a téma zárolva van.

Magazin

Az LFG.HU az RPG.HU jogutódja. Az RPG.HU a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma által jegyzett magazin. Nyilvántartási szám: 3.4.1.1467/1999.

© Copyright 1997-2010 RPG.HU, 2010-2021 LFG.HU - Minden jog fenntartva

Kik vagyunk

LFG: Looking For Group - csapatkeresés közös játékhoz. Az RPG-s rövidítés azonban nemcsak szerepjátékos csapatoknak szól. Oldalunk a kártyák, társasok kedvelőitől az SF-F irodalom szerelmesein át minden játékosnak szól.

×
×
  • Újat készíteni...