![]() |
|
![]() |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
| [VÁLASZ][ÚJ TÉMA] |
2010.03.24, 20:11
|
|
Törzs-fórumozóCsoport: Fórumita Hozzászólások: 765 Regisztrált: 2003.12.25 |
oké
egyelőre a regisztrációkat felfüggesztem, tegnap még működött. jelentkezem ha újra működik. |
|
|
|
2010.03.24, 12:38
|
|
Rendszeres fórumozóCsoport: Fórumita Hozzászólások: 141 Regisztrált: 2007.08.06 |
üdv! ha valakit érdekel, elkészült az oldalam rpgonline.hu, amiről már régebben beszéltem itt ötlet szintjén, talán még emlékszik rá valaki. lehetővé teszi hogy online lehessen konferenciabeszélgetés által szerepjátékozni, mindenféle installálás nélkül. mielőtt a nagyközönség elé tárom, örülnék ha akadnának itt jelentkezők tesztelésre. egyelőre csak a legalapabb szinten működik, épp elég kihívás volt ezt is összehozni. várom a hozzászólásokat, véleményeket. stargazer Ave Bevallom lusta vagyok visszatekerni és megkeresni a régi ötletelést ezért megkérdezem itt és most, bár lehet, hogy már régebben is válaszoltál rá. Mennyivel nyújt többet, ha egyáltalán nyújt mint egy "egyszerű" Skype (én ezt támogatom a stabilitása miatt) vagy MSN konferencia-hívás-beszélgetés? Most már 2 éve játszunk Skype konferenciahívásban a csapattal a nagy szétszóródás miatt szóval ha ad valami használható plusszt a fórum akkor ráveszem őket is a regisztrációra (feleslegesen pedig én sem szeretnék beregisztrálni) . |
|
|
|
2010.03.23, 22:55
|
|
Törzs-fórumozóCsoport: Fórumita Hozzászólások: 765 Regisztrált: 2003.12.25 |
üdv!
ha valakit érdekel, elkészült az oldalam rpgonline.hu, amiről már régebben beszéltem itt ötlet szintjén, talán még emlékszik rá valaki. lehetővé teszi hogy online lehessen konferenciabeszélgetés által szerepjátékozni, mindenféle installálás nélkül. mielőtt a nagyközönség elé tárom, örülnék ha akadnának itt jelentkezők tesztelésre. egyelőre csak a legalapabb szinten működik, épp elég kihívás volt ezt is összehozni. várom a hozzászólásokat, véleményeket. stargazer |
|
|
|
2010.03.13, 12:59
|
|
Törzs-fórumozóCsoport: Fórumita Hozzászólások: 558 Regisztrált: 2003.12.07 |
Sentinel: Nem érdemes idekeverni a valóságot, játékokról beszélünk.
|
|
|
|
| [VÁLASZ][ÚJ TÉMA] |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2010.09.02, 23:04 |